Har Du Prøvd Disse Ingrediensene for å Fjerne Fiskelukt Fra Knivene Dine?

Har Du Prøvd Disse Ingrediensene for å Fjerne Fiskelukt Fra Knivene Dine?

Å bruke kullpulver er veldig effektivt for å fjerne fiskeaktig lukt på kniven. Hvordan bli kvitt fiskelukten på kniver med kullpulver har blitt bevist siden uminnelige tider. Hvordan bli kvitt fiskelukten med kullpulver er veldig enkelt. Du må belegge kniven som har en fiskeaktig aroma til den er jevn. Deretter kan du gni det forsiktig i omtrent fem minutter eller til fiskelukten er borte. Hvis du føler at fiskelukten har forsvunnet, kan du skylle den med rent vann som er blandet med oppvaskmiddel. Bortsett fra det, hvis du trenger å kjøpe noen nye kniver for å kutte fisk, foreslår vi at du besøker Sealine products med en gang.

I tillegg til kullpulver, vil basilikumblader vanligvis leveres som ledsager. Denne basilikum er veldig deilig som en salat. I tillegg til å være deilig som ferske grønnsaker, vil basilikum også hjelpe munnen din til å lukte bedre og den ubehagelige lukten fra chilipastaen og stekt fisk vil forsvinne. Likeledes på en kniv som lukter fishy. Du kan bruke basilikum til å vaske fiskekniver ved å gni basilikumbladene mot kniven til fiskelukten forsvinner. Hvis den fortsatt ikke forsvinner, kan du suge kniven i vann som er blandet med basilikumblader i 10-20 minutter. Ikke glem å skylle med rent vann.

Videre er faktisk natron bedre kjent som et bakemiddel. Fordelene med natron til rengjøring av forskjellige kjøkkenutstyr er imidlertid utvilsomt. En av dem er å rense fiskelukten som fester seg til kniven. Trikset er ganske enkelt å løse opp natron med nok vann. Påfør deretter løsningen på kniven som lukter fishy til den er helt glatt. Gni deretter forsiktig og la stå i 15 minutter, før du til slutt skyller med rent vann.

Det er tipsene vi kan dele med deg om noen enkle måter å bli kvitt fiskeluktet fra knivene dine. Vi håper denne informasjonen kan hjelpe deg med å vedlikeholde knivene dine ordentlig.

General